duminică, 10 iulie 2011

Bestfest 2011

Voi face ceva ce nu am mai facut: o pauza, o fereastra, o paranteza patrata, in fine, o pauza de la filme, regizori, scurtmetraje si va voi prezenta pozele mele de la Bestfest. De ce aici ? Pentru ca nu am altundeva sa le pun. Pur si simplu nu am si chiar nu vreau sa zaca in calculator sa se puna paianjenii pe ele...vreau sa fie vazute si comentate, daca se poate. Si de ce nu am ales facebook ? Veti intelege cand veti vedea pozele :).
Nu voi spune prea mult, decat ca am castigat un concurs pe facebook unde uploadasem o poza de la Mika de anul trecut, o poza care, comparand-o cu cele de anul asta, mi se pare total lipsita de orice... Si cu ocazia asta am castigat invitatie la Bestfest, un workshop de fotografie pe tema fotografiei de concert si posibilitatea de a-mi lua camera cu mine ! Si iata ce a iesit :).
Voi incepe cu Mika - ziua a2a [prima zi pt mine, ca vineri am avut ultima proba la bac]Ce pot sa spun despre concertul lui Mika...a fost senzational, mi-a placut la nebunie, cat despre poze, sunt cea mai fericita :D.
Ziua a3a: Cuantune, Sarmalele Reci, ROA, Pendulum. Frumos nu ? iar in ziua a3a am avut si mai mult noroc si am intrat dupa gard, cu presa, cu ajutorul ecusonului meu :).


 CUANTUNESarmalele Reci


ROA


Si nu in ultimul rand [unde am avut cele mai mari emotii pt poze, ca deja se facuse noapte], PENDULUM
Cum vi se par pozele ? avand in vedere emotiile pe care le aveam, cred ca sunt decente, voi ce spuneti ?
Va las in compania trupelor pe care le-am ascultat live la Bestfest, pentru ca, fara muzica, totusi parca nu merge...

pendulum
mika
roa
sarmalele reci
si nu in ultimul rand, cuantune

2 comentarii:

  1. multumesc mult! ma bucur ca-ti plac. scuze pt intarziere, acuma am vazut comentariul.

    RăspundețiȘtergere

Follow by Email